behöver ni hjälp att synas på sociala medier?

Vi hjälper er självklart i tänkandet kring sociala medier. Vad ska man ha för bildstorlek egentligen? 

Varför är marknadsföring genom sociala medier viktigt?

I dagens digitala era är det avgörande för företag och organisationer att synas på sociala medier. Presentationen av er spelar en central roll. Ett professionellt och attraktivt utseende för er profil och innehåll skapar ett starkt första intryck som ökar förtroendet hos er publik och leder mer trafik till er webbplats. Använd verktyg som Canva för att enkelt skapa attraktiva inlägg och berättelser. Ett stilrent och professionellt utseende på sociala medier är nyckeln till att göra ett bestående intryck och öka er online-närvaro.

Bildstorlek på Sociala medier 2023

Att använda rätt storlek på era sociala medier-bilder och inlägg är av högsta vikt för en professionell online-närvaro. Bilder som passar plattformens riktlinjer ser bättre ut och ger förtroende. Det kommer ge ett professionellt intryck och enhetsidentitet.

Jag förstår att det kan vara överväldigande när det finns så mycket att tänka på och så många frågor som dyker upp. Men jag vill verkligen understryka att det inte kostar något att fråga! Ta gärna en titt runt på min webbplats eller skicka mig ett mail. Jag är här för att hjälpa till och ser fram emot att höra från er!