Om design och webb.
vem är jag?

Kreativ tre-barnsmor, boende i en stockholmsförort. Brinner design, människor och skapande. 

Johanna Eliasson

Hej där! Det är jag som är den kreativa skaparen av Design och Webb. Jag har haft nöjet att utforska världen av grafisk formgivning och skapa webbplatser i över två decennier. Förutom mitt passionerade arbete är jag lyckligt gift sedan 2006 och stolt mamma till tre härliga flickor. Vår familj har sitt hem i det vackra Upplands-Bro, strax utanför Stockholm.

När jag inte skapar magi på skärmen älskar jag att cykla mountainbike, spela discgolf och njuta av tid med min älskade familj och vänner. Men inget slår den ovärderliga tiden jag tillbringar tillsammans med min älskade familj och vänner. Livet handlar om de små ögonblicken av glädje och gemenskap, och jag är så tacksam för varje en av dem.

johanna_transparent-design-och-webb
johanna_transparent-design-och-webb

Johanna Eliasson

Hej där! Det är jag som är den kreativa skaparen av Design och Webb. Jag har haft nöjet att utforska världen av grafisk formgivning och skapa webbplatser i över två decennier. Förutom mitt passionerade arbete är jag lyckligt gift sedan 2006 och stolt mamma till tre härliga flickor. Vår familj har sitt hem i det vackra Upplands-Bro, strax utanför Stockholm.

När jag inte skapar magi på skärmen älskar jag att cykla mountainbike, spela discgolf och njuta av tid med min älskade familj och vänner. Men inget slår den ovärderliga tiden jag tillbringar tillsammans med min älskade familj och vänner. Livet handlar om de små ögonblicken av glädje och gemenskap, och jag är så tacksam för varje en av dem.

Några av mina personliga projekt.

Skalfabriken

Jag upptäckte en möjlighet och en efterfrågan inom marknaden för personliga produkter, och beslutade därför att prova på Print on Demand (POD). För att förverkliga min idé skapade jag en egen webbutik med hjälp av Woocommerce, WordPress och Elementor. Designarbetet utfördes i Illustrator

Printsonline

I denna webbutiken som jag hade parallellt med skalfabriken erbjöd jag både personligt skapade och klassiska posters. Allt som fanns  butiken hade jag formgett med en kärleksfull touch. Mina produkter såldes även i 15 olika fysiska butiker runt om i Sverige.

Jag förstår att det kan vara överväldigande när det finns så mycket att tänka på och så många frågor som dyker upp. Men jag vill verkligen understryka att det inte kostar något att fråga! Ta gärna en titt runt på min webbplats eller skicka mig ett mail. Jag är här för att hjälpa till och ser fram emot att höra från dig!