dags att förnya er?
Behöver ni en ny hemsida?

Behöver er nuvarande webbplats förnyas? Eller är ni en nystartad verksamhet som behöver hjälp att komma igång? Då har ni har hamnat på rätt plats för att få den hjälp ni behöver.

Varför behöver vi en responsiv hemsida?

Design och webb bygger snygga, mobilanpassade (responsiva) hemsidor i WordPress och det kraftfulla verktyget Elementor. En hemsida är företagets ”ansikte utåt” och behöver därmed vara sökbar på google, ha en visuellt uttryck som tilltalar och vara användarvänlig. 

Företag behöver mobilanpassade webbplatser av flera skäl. Responsiva webbplatser anpassar sig automatiskt till olika enheter och skärmstorlekar, vilket förbättrar användarupplevelsen. Google prioriterar responsiva webbplatser i sökresultaten, och med ökad mobilanvändning når de en bredare publik. En icke-mobilvänlig webbplats kan leda till hög studsfrekvens och förlorade kunder.

WordPress-sida åt elfirma. Den tidigare sidan var inte mobilanpassad och ”föråldrad”.

Webbshop - 2020

Webbshopp byggd i Woocommerce

Johanna Eliasson

Hej där! Det är jag som är den kreativa skaparen av Design och Webb. Jag har haft nöjet att utforska världen av grafisk formgivning och skapa webbplatser i över två decennier. Förutom mitt passionerade arbete är jag lyckligt gift sedan 2006 och stolt mamma till tre härliga flickor. Vår familj har sitt hem i det vackra Upplands-Bro, strax utanför Stockholm.

När jag inte skapar magi på skärmen älskar jag att cykla mountainbike, spela discgolf och njuta av tid med min älskade familj och vänner. Men inget slår den ovärderliga tiden jag tillbringar tillsammans med min älskade familj och vänner. Livet handlar om de små ögonblicken av glädje och gemenskap, och jag är så tacksam för varje en av dem.

johanna_transparent-design-och-webb
johanna_transparent-design-och-webb

Johanna Eliasson

Hej där! Det är jag som är den kreativa skaparen av Design och Webb. Jag har haft nöjet att utforska världen av grafisk formgivning och skapa webbplatser i över två decennier. Förutom mitt passionerade arbete är jag lyckligt gift sedan 2006 och stolt mamma till tre härliga flickor. Vår familj har sitt hem i det vackra Upplands-Bro, strax utanför Stockholm.

När jag inte skapar magi på skärmen älskar jag att cykla mountainbike, spela discgolf och njuta av tid med min älskade familj och vänner. Men inget slår den ovärderliga tiden jag tillbringar tillsammans med min älskade familj och vänner. Livet handlar om de små ögonblicken av glädje och gemenskap, och jag är så tacksam för varje en av dem.

Kontakt

Fyll i formuläret och beskriv vad ni behöver hjälp med så återkommer jag till er så snart jag har möjlighet. 

[metform form_id="2537"]